vélemények
Alexék az esküvőnkön zenéltek, és hangosítottak. Minden nagyon szuperül sikerült. A fiúk az előkészületek során mindig rendelkezésre álltak, felmérték a helyszínt és az igényeket előre, hogy minden rendben legyen a nagy napon. Kissé nehéz volt a termek szapráltsága miatt bevonni mindenkit, de nagyon jó hangulat uralkodott egész végig. Köszönjük mégegyszer!

Lónyai Dóri

 

Mint már sok éve, idén is voltunk a hajón. (A pár, akik velünk voltak, csak azért utaztak Pécsről a Balatonra, hogy bulizzanak egy jót a “Te zenéidre”.) Az idei buli számunkra nem volt az igazi. HIÁNYOZTÁL!

Békefi Anita

Hálás köszönet! Nagyon boldog vagyok 🙂 Profi munka!

Szilágyi Mónika

Egy speciális meglepetésbulit rendeltem a fiúknál az 5. Női személyiségépítő wellness táborunkba. A feladat kihívás volt, hiszen az átlagéletkor majdnem annyi volt,mint a srácok életkorának az összege. Egész este fergeteges volt a jó hangulatot is tudták még jobbá tenni 🙂 Végig táncolt mindenki. Hatalmas élményt kaptunk. Külön köszönet azért, hogy tényleg óriási meglepetés volt, hiszen Alex Édesanyja is köztünk volt és ő is csak akkor tudta meg mi is történik, amikor a fények és a zene elindult. 🙂 Nagyon profik a srácok és tudnak titkot tartani 🙂 Csak ajánlani tudom őket 🙂 Korrektek, megbízhatóak és profik 🙂

Csilla Böcskey

Felejthetetlen bulit csinált az esküvőnkön. Az előzetes megbeszéléseken is teljesen együttműködő és alkalmazkodó volt. Mindenben segített és minden elképzelésünket megoldott és megvalósított.
Ha pedig az anyagi részéről van szó…itt garantáltan nem igaz az a mondás, hogy : “olcsó húsnak híg a leve!”
Ezek a fiúk tudják a dolgukat, megfizethetőek és olyan bulit csapnak, amit kicsitől a nagyig, gyerektől az idősig mindenki élvezni fog.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Köszönjük!

Lukácsné Scsibrán Anita

Share This