fbpx
vélemények

%

100% elégedettség

A sràcok tökèletesen hoztak le egy kültèri hangosítàssal kezdõdõ dèlutàn fèl öttõl hajnal ötig tartò esküvõt ùgy,hogy a fiataloktòl az idõsekig mindenki meg volt elègedve! Pedig nem voltunk egyszerūek! Klassz sràcok,kedvesek,rugalmasak a vègletekig ès felkèszültek.Mind zeneileg,mind technikailag!Csak ajànlani tudjuk õket!Rengeteget tettek hozzà as esküvõnk hangulatàhoz!

Regula András

Iszonyat hatalmas bulit csináltak a szombati esküvőnkön! A srácok jófejek, segítőkészek és vérprofik! Minden korosztályt megmozgattak, az idősek is remekül érezték magukat és vegigtáncolták az estét.

Árvai Balázs

Sziasztok Srácok! 😊 tegnap voltatok az esküvőnkön zenèlni ès mèg most benne van a bugi a làbunkban 😀Szenzációs hangulatot teremtettetek ès óriàsi tánc volt. Nagyon remèljük fogunk mèg találkozni mert emberileg is nagyon szimpatikusnak talàltunk titeket a párommal. Mi biztos hogy ajánlani fogunk titeket! Köszönjük az egèsz estès zenélès nektek!:)

Imlauer Anita

A fiúkra esküvői kiállítás alkalmával találtunk rá,már elsőre nagyon szimpatikusak voltak😃
Mindent egyeztettünk előre,többször is készségesek voltak bármi kérdésünk volt.
Nagyon tetszett hogy személyes találkozó alkalmával eljöttek a helyszínt előzetesen megnézni✌️😉
Nagyon jó bulit csináltatok pedig aztán nem voltunk egyszerűek zenei izlés terén🙈😅😂bárki bármit kért mindenki elégedett volt veletek!!!és külön köszönet ezért❤️
Tényleg csak ajánlani tudunk benneteket mindenkinek🎈😉
Alex és Sanyi mégegyszer nagyon szépen köszönünk mindent nektek és a fergeteges hangulatot🥂🎈(ha mégegyszer tehetném újra benneteket választanálak✌️😉)
Köszönjük szépen!

 

Adri és András

Fantasztikus zenét csinált nekünk Alex egy óran belül a megkeresésétől! 5*
Nagyon szépen köszönjük!
Megmentetted a nyitótáncunkat! Pedig már kezdtem feladni, hogy lehet olyat összehozni, amit megálmondtam!
Mindenkinek nagyon ajánlom! 

Szegedi Alexandra

Nagyon korrektek a srácok, nagyon jó felszerelésük van és hatalmas bulit csinálnak  Ajánlott kategória

Menyhárt Sándor

Remek felszerelés, korrekt hozzáállás és figyelem. Köszönjük!

Ágnecz Gergely

Alex es Sándor szuper bulit csinált nekünk az esküvőnkre két hete!
Az interneten böngészve találtam rájuk, már az első levélváltás után szimpatikus volt Alex is, illetve a referencia munkájuk is meggyozo volt.(Facebook-on is lecsekkoltam oket előzetesen😊 )
Nagyrészt Alexszel tartottam a kapcsolatot emailen és telefonon de sajnos a nagy nap előtt nem volt alkalmunk személyesen találkozni, mivel kulföldről szervezkedtem, de a kommunikáció minden esetben simán zajlott, Alex minden kérdésünkre gyors es profi választ adott.

Minden tulzás nélkül mondhatom hogy megmentette a polgári ceremóniánkat a hangosítással, mivel úgy volt h a polgárira a zenét az egomi városháza tudja biztosítani. Az esküvő előtti nap bementem megbeszélesre az anyakönyvvezetőhöz es ha már ott voltam akkor kipróbáltuk a zenét. Na hát persze nem működött az ősöreg zene lejátszó, rögtön pánik és utolsó mentsvárkent hivtam Alexot, h tudják e vállalni a másnapi ceremonia hangosítást is a dj-i teendők mellett, természetesen minden gondolkdas nélkül igen mondott és nyugtatott, h ne izguljak, megoldjuk.
Nagyszerűen megvágtak a ceremonia zenéinket, tökéletesen indultak a számok es a megfelelő pillanatban halkultak el, profi munkát végeztek ott is.

A vacsora alatt és a partihoz is nagyszerű zeneket jatszottak, az előzetesen leadott listánkból is választottak, illetve a vendégek igenyehez igazodtak. Egy kérésem volt, hogy mulatóst a menyecske tánc kivételével ne nagyon játsszanak, kérésemnek eleget is tettek amelyért rettentő hálás vagyok nekik! 😊😊 Látszólag a vendégek se hiányolták a mulatóst szerencsére.

Röviden, maximálisan meg voltunk elégedve velük, ha újra kéne kezdenem a szervezkedést, akkor is őket választanám!
Köszönjük szépen!

Brigi &Peter

Brigi Mackenzie-Shaw

Korrekt ár, korrekt kommunikáció, pontos megjelenés, világbajnok hangzás és buli…na meg a szertartás hangosítás illetve a zene – kifogástalan. Csillagos ötös mindenre. Nagyon köszönjük, hogy megcsináltátok nálunk is.

Kisbenedek‎ Miklós

Köszönjük fiúk! 😊
Nagyon jó volt a buli és a hangosítás! 😀 És külön köszönet, hogy a nyitótáncunk zenéjének megvágásában is segítettetek! 😊

Sipos Mónika

Nagyon jo felszereles, hangzas, fény, stb.
kedves, segitokesz csapat, jo zenek, jo hangulat! Mindenkinek batran ajanlom! 
Köszi srácok!! 🍺

Csiszár Dominik

Nagyon jó bulit csináltak a fiúk 🤗 és nagyon közvetlenek!!! Köszönjük, szuper volt!! ❤️

Harmatosné Bozsódi Nikoletta

Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk, vagy éppen hogy Ti Minket! 
Csodálatos estét varázsoltatok nekünk, minden korosztályt és zenei ízlést kielégítve, még a legkisebb, 4 éves apróság is tudott tombolni!
Amit csak kértünk a korábbi megbeszélések alkalmával, mind vissza hallottunk az este folyamán, illetve amit nem szerettünk volna, azt nem is hallottuk! 
Mindenkinek ajánlani tudom a fiúkat, ha egy mosolygós, vidám csapattal szeretnének együtt mulatni! 
Köszönjük : Ákos és Kriszti  ❤️

Aggot Krisztina

A fiúk az esküvőnkön zenéltek és hangosítottak. Az elejétől a végéig nagyon precízek és pontosak voltak, minden kérésünkre, kérdésünkre készségesen álltak rendelkezésre (a kezdeti Skype-os, Messengeres egyeztetésektől kezdve, már a helyszínen történő személyes beszélgetésekig) és mindezt nagyon közvetlenül és mosolyogva, jókedvűen és alázatosan tették. A kezdetektől fogva azt éreztük, hogy fontos számukra és nem „csak egy újabb buli, amit le kell tudni”. Fantasztikus hangulatot és bulit csináltak, ahol korosztálytól függetlenül, mindenki egészen reggelig táncolt és bulizott, a srácok pedig mindig tudták fokozni a hangulatot. A különböző termek közötti hangosítást, zenei aláfestéseket is szuperül oldották meg.
Csak ajánlani tudjuk Őket!😊
Köszönjük, hogy felejthetetlenné tettétek az esküvőnket!😊
Tündi & Ricsi

Farkas Tünde

Dicsérhetek sok mindent: fantasztikus volt a zene, teljesen lefedte a házaspár igényeit. Pontosan érkeztetek, mindig eltaláltátok, mi illene a legjobban következő zenének, mitől tud a hangulat – ha lehet – még magasabbra hágni, hogyan lehet kis helyen is kivitelezni a fény-és hangtechnikát, és maradtatok, ameddig csak kellett.
Én mégsem ezeket emelném ki, hanem konkrétan Titeket – azt a szerénységet, kedvességet, amit Részetekről tapasztaltam. Folyton mosolyogtatok, látszott, hogy élvezitek, hogy mi élvezzük, hogy mennyire figyelembe vettétek, mit szeretne a közönség, hogy semmi fellengzős nem volt bennetek, egyszerűen csak jöttetek és csináltátok, úgy, ahogy kell. Köszönök mindent, 75 fő nevében 

Grosz Patricia

Köszönjük, hogy katasztrófának induló esküvőnket és a számotokra is utolsó pillanatokban kapott információk ellenére, kitudtátok a legjobbakat hozni, a buli része szuper volt, abszolút jó fej srácok vagytok, örülünk, hogy végül utolsó pillanatban elvállaltátok. Üdv Kinga és Ádám:)

Kinga Krisztina Turi

Alexék az esküvőnkön zenéltek, és hangosítottak. Minden nagyon szuperül sikerült. A fiúk az előkészületek során mindig rendelkezésre álltak, felmérték a helyszínt és az igényeket előre, hogy minden rendben legyen a nagy napon. Kissé nehéz volt a termek szeparáltsága miatt bevonni mindenkit, de nagyon jó hangulat uralkodott egész végig. Köszönjük mégegyszer!

Dóri Lónyay

Pontosak, megbízhatóak kiváló szolgáltatók, jó volt velük dolgozni!

Tímea Gengeliczky

Felejthetetlen bulit csinált az esküvőnkön.
Az előzetes megbeszéléseken is teljesen együttműködő és alkalmazkodó volt.
Mindenben segített és minden elképzelésübket megoldott és megvalósított.
Ezek a fiúk tudják a dolgukat,megfizethetőek és olyan bulit csapnak,amit kicsitől a nagyig,gyerektől az idősig mindenki élvezni fog.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Köszönjük!

Lukácsné Scsibrán Anita

Egy speciális meglepetésbulit rendeltem a fiúknál az 5. Női személyiségépítő wellness táborunkba. A feladat kihívás volt, hiszen az átlagéletkor majdnem annyi volt,mint a srácok életkorának az összege. Egész este fergeteges volt a jó hangulatot is tudták még jobbá tenni 🙂  Nagyon profik a srácok és tudnak titkot tartani 🙂 Csak ajánlani tudom őket 🙂 Korrektek, megbízhatóak és profik 🙂

Csilla Böcskey