vélemények

%

100% elégedettség

Milyenek az esküvői dj vélemények?

Megéri a Dj esküvőre?

Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk, vagy éppen hogy Ti Minket! 
Csodálatos estét varázsoltatok nekünk, minden korosztályt és zenei ízlést kielégítve, még a legkisebb, 4 éves apróság is tudott tombolni!
Amit csak kértünk a korábbi megbeszélések alkalmával, mind vissza hallottunk az este folyamán, illetve amit nem szerettünk volna, azt nem is hallottuk! 
Mindenkinek ajánlani tudom a fiúkat, ha egy mosolygós, vidám csapattal szeretnének együtt mulatni! 
Köszönjük : Ákos és Kriszti  ❤️

Aggot Krisztina

A fiúk az esküvőnkön zenéltek és hangosítottak. Az elejétől a végéig nagyon precízek és pontosak voltak, minden kérésünkre, kérdésünkre készségesen álltak rendelkezésre (a kezdeti Skype-os, Messengeres egyeztetésektől kezdve, már a helyszínen történő személyes beszélgetésekig) és mindezt nagyon közvetlenül és mosolyogva, jókedvűen és alázatosan tették. A kezdetektől fogva azt éreztük, hogy fontos számukra és nem „csak egy újabb buli, amit le kell tudni”. Fantasztikus hangulatot és bulit csináltak, ahol korosztálytól függetlenül, mindenki egészen reggelig táncolt és bulizott, a srácok pedig mindig tudták fokozni a hangulatot. A különböző termek közötti hangosítást, zenei aláfestéseket is szuperül oldották meg.
Csak ajánlani tudjuk Őket!😊
Köszönjük, hogy felejthetetlenné tettétek az esküvőnket!😊
Tündi & Ricsi

Farkas Tünde

Dicsérhetek sok mindent: fantasztikus volt a zene, teljesen lefedte a házaspár igényeit. Pontosan érkeztetek, mindig eltaláltátok, mi illene a legjobban következő zenének, mitől tud a hangulat – ha lehet – még magasabbra hágni, hogyan lehet kis helyen is kivitelezni a fény-és hangtechnikát, és maradtatok, ameddig csak kellett.
Én mégsem ezeket emelném ki, hanem konkrétan Titeket – azt a szerénységet, kedvességet, amit Részetekről tapasztaltam. Folyton mosolyogtatok, látszott, hogy élvezitek, hogy mi élvezzük, hogy mennyire figyelembe vettétek, mit szeretne a közönség, hogy semmi fellengzős nem volt bennetek, egyszerűen csak jöttetek és csináltátok, úgy, ahogy kell. Köszönök mindent, 75 fő nevében 

Grosz Patricia

Köszönjük, hogy katasztrófának induló esküvőnket és a számotokra is utolsó pillanatokban kapott információk ellenére, kitudtátok a legjobbakat hozni, a buli része szuper volt, abszolút jó fej srácok vagytok, örülünk, hogy végül utolsó pillanatban elvállaltátok. Üdv Kinga és Ádám:)

Kinga Krisztina Turi

Alexék az esküvőnkön zenéltek, és hangosítottak. Minden nagyon szuperül sikerült. A fiúk az előkészületek során mindig rendelkezésre álltak, felmérték a helyszínt és az igényeket előre, hogy minden rendben legyen a nagy napon. Kissé nehéz volt a termek szeparáltsága miatt bevonni mindenkit, de nagyon jó hangulat uralkodott egész végig. Köszönjük mégegyszer!

Dóri Lónyay

Pontosak, megbízhatóak kiváló szolgáltatók, jó volt velük dolgozni!

Tímea Gengeliczky

Felejthetetlen bulit csinált az esküvőnkön.
Az előzetes megbeszéléseken is teljesen együttműködő és alkalmazkodó volt.
Mindenben segített és minden elképzelésübket megoldott és megvalósított.
Ezek a fiúk tudják a dolgukat,megfizethetőek és olyan bulit csapnak,amit kicsitől a nagyig,gyerektől az idősig mindenki élvezni fog.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Köszönjük!

Lukácsné Scsibrán Anita

Egy speciális meglepetésbulit rendeltem a fiúknál az 5. Női személyiségépítő wellness táborunkba. A feladat kihívás volt, hiszen az átlagéletkor majdnem annyi volt,mint a srácok életkorának az összege. Egész este fergeteges volt a jó hangulatot is tudták még jobbá tenni 🙂  Nagyon profik a srácok és tudnak titkot tartani 🙂 Csak ajánlani tudom őket 🙂 Korrektek, megbízhatóak és profik 🙂

Csilla Böcskey