fbpx

PARTNEREINK

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy egy összeszokott szolgáltatói csapat giganagy értéket ad az esküvőhöz.

PURE PHOTO

PURE PHOTO

Esküvői fotózás

Átélni a legcsodálatosabb napotokat csak egyszer tudjátok. A készülődés izgalmait, a szertartás gyönyöreit, a hajnalig tartó buli örömét. Felidézni viszont bármennyiszer lehet. Mi az esküvőtök minden percét azzal fogjuk tölteni, hogy a felejthetetlen pillanatok évek múltán is könnyeket csaljanak a szemetekbe. Minden fotó egy külön emlék, egy történet. A Ti történetetek. Esküvők százaival a hátunk mögött, profi csapatot alkotva dolgozunk. Számunkra az esküvőfotózás túlmutat egy hivatáson, szenvedéllyé vált, ami rabul ejtett bennünket és sosem fog elengedni. Igyekszünk minden vágyatokat megvalósítani és mindenben segíteni titeket, hogy gondtalanul és önfeledten élvezhessétek a Nagy Napotokat.

MFILMS

MFILMS

Esküvői videó

8 éve foglalkozunk képalkotással, kezdetben ismerősök felkéréseinek tettünk eleget, rendezvények filmezésével, később a pozitív visszajelzések alapján, elkezdtünk nyitni új szegmensek felé is. 

Rengeteg kreatív ötletünkkel tesszük színesebbé a megrendelőink kívánságait a piac igényeire szabva, illetve az aktuális trendeket figyelembe véve.

Úgy gondoljuk a profizmus abban áll, hogy a művész az adott terület kimagasló szakembere, így ha nem mindennapi kérés merül fel, az évek alatt felépített kapcsolatrendszerünk segítségével, képesek vagyunk minden igényt kielégíteni, legyen szó profi világosításról, animáció készítésről, speciális gyártásról és egyedi látásmód megjelenítéséről. 

mfilms esküvő

Bánki Dávid

Bánki Dávid

Modern Ceremóniamester

Legfőbb célom, hogy levegyem a párok válláról a terhet és megvalósítsam mindazt, amit megálmodtak, akár több nyelven is. Végig segítem őket a szervezés alatt és a Nagy Napon is az elejétől a végéig mellettük vagyok. Hiszek abban, hogy egy jó ceremóniamester házigazdaként, szervezőként és egyben barátként is segít, mindezt pár igényeire szabva.

ceremónia mester

Csepi Bernadett

Csepi Bernadett

Ceremóniamester

Női ceremóniamester az esküvőn

Női ceremóniamester vagyok, egyben a modern szemlélet képviselője. Első perctől kezdve segítségetekre leszek, hiszen esküvői ceremóniamester tapasztalataim lehetővé teszik, hogy könnyen tanácsot adjak a kardinális kérdésekben és rutinosan elintézzem azokat az esküvőszervezői feladatokat, amivel nem szeretnétek foglalkozni. A menyasszony érzelmi világát könnyebben megértem, az esküvőszervezés időszakában a lelki nehézségeken is átlendítelek benneteket mentálhigiénés segítőként, párkapcsolati tanácsadóként. Ceremóniamesterként az esküvő legfontosabb kérdéseinél, mint a menyasszonyi ruha, esküvői meghívó, jegygyűrű, esküvői torta egyéni igényeitekhez maximálisan igazodó praktikus tanácsokkal könnyítem meg a döntéshez vezető utat.

Rolyák Csaba

Rolyák Csaba

Ceremóniamester

A nevem Rolyák Csaba és ceremóniamesterként segítek, hogy az engem választó párok Nagy Napja tökéletesen sikerüljön.

Szezonjaim alatt már több pár tisztelt meg azzal, hogy engem választottak ceremóniamesterüknek és minden esküvő és lagzi remek hangulatúra sikeredett, a visszajelzések pedig folyamatosan megerősítettek abban, hogy lelkesedésemmel és gyarapodó tapasztalataimmal valóban segíteni tudok az engem választó pároknak.

Facebookon, Ceremóniamester Csabi oldalán a bejegyzések és az albumok között találtok képeket minden esküvőről, ahol én voltam a ceremóniamester, a kommentek, vélemények között pedig olvashatók a párok által írt köszönetek, melyek a legkedvesebb, legértékesebb visszajelzések számomra, számotokra pedig segítséget nyújthatnak a döntésben.

További partnereink