fbpx

Csatlakozz az ország elsőszámú esküvői dj oktatásához

Setler Alex marketing orientált esküvői dj tanfolyama, ahol már tesztelt és működő rendszert adunk át, azonnal alkalmazható tudással

Idén 13 éve, hogy dj vagyok. Végig jártam az ország balatoni diszkóhajóit, dolgoztam külföldön is . Civil pályámon online marketinggel, weboldal készítéssel foglalkozom.

Most Neked szeretnék segíteni.

Mint kifejezetten tehetséges kezdő kisvállalkozónak, hogy Te is képes legyél kiemelkedni a tömegből, számodra legmegfelelőbb ügyfelekhez eljutni.

A célom, hogy az esküvőkön szerzett tapasztalatom, tudásom átadása mellett az online marketing eszközök megfelelő használatának segítségével  közelebb kerülj az álmaidhoz, csökkenjenek a félelmeid, frusztrációid az esküvői dj szakmában.

Mik ezek?

 • Ne Neked kelljen az esküvők után hajtanod
 • Biztos tudással állhass az esküvő dj pult mögött
 • Magabiztosságot sugározz ügyfeleidnek a megfelelő tudás segítségével
 • Megválogathasd, hogy kinek dolgozol
 • Ne legyél alul fizetve. Tisztességes, magas minőségű szolgáltatásért megfelelő díjszabásban részesülj.
 • Az esküvői piacon ismerjék neved és kíváncsiak legyenek a műsorodra.
 • Te határozd meg saját műsorodat.
 • Mindig modern eszközökkel dolgozhass.

Ezek elérhető célok. Szeretnélek végig vezetni az Esküvői Dj képzéseimen, hogy megvalósíthasd őket. Velem tartasz?

Ha igen, akkor itt egy űrlap, ami kitöltésével kapcsolatba kerülhetünk.

hogyan szerezz vásárlókat

A “hogyan kell ultramenőn scratch-elni” helyett leginkább azt fogod tanulni, hogy hogyan szerezz vevőt az esküvői piacon hangos reklámzajtól.

Milyen lépések vezetnek ahhoz, hogy “ne mindenki esküvő dj-je legyél”.

Technika

Szakmailag elismert előadóktól megtanulhatod, hogy hogyan érdemes felépíteni egy esküvői fény és hangtechnikát, úgy hogy látványos, mégis idő/energiahatékony legyen

továbbajánlás

Hivatásos ceremóniamester elmeséli, hogyan lehet gördülékenyen együtt dolgozni a lemezlovasokkal úgy, hogy a jövőben tovább ajánlások érkezzenek, illetve mik a legnagyobb hibák, amiket az esküvőkön történő együttműködések során elkövetnek

Hivatásos esküvői fotós számol be arról, hogy szempontjából milyen fénytechnika látványos illetve mi az, amitől frászt kapnak

Induló kurzusok

Kiscsoportos oktatás

2022.08.23
Csekovszky Árpád Művelődési Ház

 

A kurzus díja 100.000 Ft

Az én működő rendszerem: Gyarolat

 • Milyen technikára lehet szükséged az induláshoz az én látásmódom szerint, én hogyan csináltam / csinálom. Felállítjuk az egész technikát, ami nekem van és végig mutatom, hogy mi mire jó.
 • Gyakorlási lehetőség zenemixelésre: Megmutatom, hogy egy esküvői dj-nek milyen szempontokat kell vizsgálni mixelés technikai részét illetőleg és én hogyan csinálom. Jelenleg egy Denon Prime 2 stand alone eszközön tudunk gyakorolni.
 • Fénytechnika alapismeretek: Mi az a DMX vezérlés, mit kell róla egy esküvői dj-nek tudni, hogyan működik, mitől látványos, milyen eszközök kellenek hozzá, hogy ne csak automata módban villogjanak a fényeid.
 • Az összes témával kapcsolatban azokon a hibákon is végig megyünk amiket én elkövettem és amit a legtöbben elkövetnek a piacon, hogy könnyen versenyelőnyhöz tudj jutni minél hamarabb.

  Az én működő rendszerem: Elmélet

  • Milyen kihívásokkal KELL találkoznod dj-ként, amikor bekerülsz az esküvői piacba, hogyan lehet ezeket könnyen megugrani?
   Mit kell ahhoz tenni, hogy olyan érdeklődők keressenek, akiknek szívesen dolgozol?
   Milyen lépések vezetnek az érdeklődéstől a megállapodásig? (Milyen hibákat lehet indulóként elkövetni?)
  • Hogyan lehet a leghatékonyabban beindítani egy ilyen vállalkozást, én hogyan csináltam / csinálom.
  • Végig vesszük a vállalkozással kapcsolatos témákat is: Milyen adózási forma kell, mi az a MAHASZ, mi kell a legális működéshez. Én milyen szerződést használok a megállapodáshoz, mikre kell jogi témáknál figyelni (pl covid helyzet vis major, mikor járhat vissza a foglaló és mikor nem?). Átadok egy több százezer Ft értékű ügyvéddel íratott szerződést is.
  • Az összes témával kapcsolatban azokon a hibákon is végig megyünk amiket én elkövettem és amit a legtöbben elkövetnek a piacon, hogy könnyen versenyelőnyhöz tudj jutni minél hamarabb.

  Magán oktatás

  Egyéni témákkal

  Teljesen egyénre szabott, előre megbeszélt témákkal.
  Mi a legnagyobb kihívásod a szakmában, mire lennél kíváncsi?

  A képzés anyagát kimondottan a kezdők részére állítottam össze.

  Az esküvői dj tanfolyamra történő jelentkezéshez nem szükséges előképzettség, mivel éppen az a cél, hogy a jelentkezők itt szerezzenek meg sok fontos információt.

  A témakör kialakítása során az elsődleges szemszög az volt, hogy kizárólag olyan tudnivalókat adjunk át, melyeket tényleg használni tudsz a gyakorlatban is, illetve kizárólag esküvővel kapcsolatos témákról beszélgessünk.

  A tanfolyamon NEM a Te bizniszedet építjük, cserébe már működő rendszert és nézőpontokat osztunk meg.

  Jelentkezz a következő tanfolyamra

  A válaszadás előfeltétele az alábbi adatlap pontos kitöltése!

  Kitöltést követően hamarosan tájékoztatunk a következő induló tanfolyam időpontjáról és árairól.