Dj esküvőre vagy inkább esküvői zenekar?

Miért sokkal népszerűbb manapság a MINŐSÉGI esküvői DJ.

Pár szóban az esküvő dj előnyeiről:

  • Nem ugyanaz a hangnem egész este
  • Szünetek nélkül játszik
  • Végtelen és hozzátok igazított a repertoárja, költséghatékonyabb,
  • Mobilitás
  • A jó esküvői Dj megjelenését tekintve sokkal elegánsabb az alkalomra

El kell mondjuk, hogyha tapasztalt esküvő DJ lesz a lagzin, akkor nem lesz kívánságkosár műsor. 🙂 Sokszor felmerül, hogy lehet kérni az estéhez illő zenét. Lehet, hogy nem egyből, hanem majd a stílushoz/hangulathoz illő pillanatban lesz lejátszva (persze ezt bizonyos alkohol szint felett már nehezen lehet megértetni a kedves vendéggel, mint ahogy azt is, hogy ne támaszkodj rá az előttünk lévő paravánra, mert beleborul a több mint fél millió forintos eszközökbe a sör, de ez külön cikket megérhet.. 🙂 ).

Kezdő korunkban még mindent le akartunk játszani, amit kértek, idővel rájöttünk, hogy ezzel csak rontjuk a hangulatot. Persze volt már extra eset, pl. el akarnak táncolni valamit, olyankor viszont megfelelő felkonferálással kell „eladni” a zenét. A kedves ifjú párnak azt is figyelembe kell venni a listák írásánál, hogy nem csak nekik játszunk, hanem a vendégeknek ezért a fehér-fekete lista amolyan útmutató inkább. Nagyon kellemetlen tud lenni, amikor sok zene feketelistán van és a násznépnek „engedélyeztetni” kell, illetve sok esetben ilyenkor azt szűrik le, hogy „szar a dj”.

Tehát a minőségi esküvői Dj-n azért nem szabat takarékoskodni, mert felismeri jó esetben szakmaiságával, tapasztalatával, hogy mit és mikor kell játszani.

Setler Alex


Úgy gondoljuk nem is kell tovább részletezni, hogy mik azok az apróságnak tűnő részletek, amiktől felejthetetlen lesz a buli. Ha érdekel, hogy szerintünk hogyan válassz esküvői zeneszolgáltatót, akkor még tudsz erről olvasni ITT


Gratulálunk, hogy elolvastad cikkünk, csomagajánlatainkat ITT meg tudod nézni. 🙂