Magunkról

Setler Alex (Dj. Ax)

Pályafutásomat 13 évesen, szinte gyerekként kezdtem 2008-ban. A balatoni diszkóhajón ismerkedtem meg az akkori “mentorommal” Gyarmati Sándorral, aki miatt elkezdtem a szakmával foglalkozni.

2009-ben a balatonmáriafürdői és révfülöpi ”bulihajó” rezidense lettem és a Balatonon több hajón is játszottam, ahova a mai napig hívnak.

2013-ban sikeresen elvégeztem egy Dj tanfolyamot Budapesten, Smitzer Lajos tanítványaként.

A hajó utolsó szezonjaiban és év közben is esküvőkön, bálokon, rendezvényeken egyre inkább a retro, 70’s 80’s 90’s évek zenéit kellett előtérbe helyezni, ezért a korom ellenére ezt a műfajt is képviselem és szeretem is, ami fontos! 🙂

2016-tól a vendéglátásba sodort az élet, külföldön is dolgoztam.

Számlaképes vállalkozó vagyok és hangtechnikusi vizsgát szereztem a SET School budapesti iskolában

A megszerzett tudást, tapasztalatot örömmel kamatoztatom.

Gyarmati Sándor (Dj. Gyarmati)

Minden egy meglepetés szülinapi bulival kezdődött 2003-ban, szakközépiskolás éveimben.

2006-tól a diszkóhajók (Balatonmáriafürdő, Fonyód, Badacsony, Balatonlelle, Balatonboglát, Révfülöp) és a nagyatádi Gold Dance Club rezidense lettem. Eközben felköltöztem Budapestre, ahol megismerkedtem egy nagyon jó barátommal és egyben mentorommal, Bartos Péterrel (Bleier), akitől elsajátítottam a deejay szakma „csínját-bínját”. Budapesten sikerült fellépnem pár clubban (K2, Kaméleon, Viper Room, Trap cafe)

2013-ban neveztem a nagy múltú siófoki Flört the Club-ba a dj contest elnevezésű tehetségkutató versenyre, amit sikerült megnyernem. Ezek után pár alkalommal warm up dj-ként léptem fel a clubban, neves dj-k mellett
(Dj Budai, Dandy).

Majd vállaltam esküvőket, rendezvényeket.

2018-ban összehozott a sors egykori tanítványommal, Alexszel.

Célunk, hogy át tudjuk adni a dj pulton keresztül, ami a szívünkben van, a zene szeretetét.

akikkel szívesen dolgozunk: