Összeszedtük nektek 2019 – 2020 legmenőbb esküvői bevonuló zenéit és pár hasznos tanácsot tippet ezzel kapcsolatban, amiről neked is tudod kell!!

esküvő dj

Tudjuk, hogy az esküvői hangulatot legjobban a zene befolyásolja. Hiszen a lakodalom legfontosabb „eleme” a megfelelő Esküvő Dj kiválasztása. De a zene már a polgári szertartáson is jelen van, ott sem kevésbé fontos feladattal.

Akár a házasság kötő teremben is lehetőség van saját zenére bevonulni, de mégis milyen zenét válasszunk? Cikkünkben összeválogattunk néhány lehetséges jelöltet, amelyek 2020 legnépszerűbb esküvő bevonuló zenéi is lesznek.

Legnépszerűbb esküvő bevonuló zenék

Képzeljétek el a momentumot, elindultok a vőlegényetek felé és az összes vendég szeme rátok szegeződik, majd elindul az a esküvői bevonuló zene, amiről életetek további részében mindig ez a nap jut majd eszetekbe.
Már belegondolni is nagyon izgalmas abba, hogy milyen elképesztően nagy élmény lesz a szertartás számotokra? Éppen ezért nagyon fontos, hogy milyen aláfestő zenére esik a választásotok.

Leginkább a klasszikusokra és modern zenei csoportkora lehet osztani.

Klasszikus esküvői bevonulózene nászindulók:

Modernebb esküvői bevonulózenék:

Bónusz 🙂 :

Ugyanis semmi nem szab határt a ti esküvőtöknek!! 🙂

Válasszatok ki akár több zenét is, a szertartás előtt hasznos lehet, amíg gyülekeznek a vendégek, és a ceremónia közben is szólhatnak, például a szülőköszöntés alatt.

 

Setler Alex

Megnézem az Esküvő Dj Árajánlatot